Praktisk opplæring

Har du nettopp kjøpt båt? Vurderer du å kjøpe båt? Ønsker du et bedre grunnlag for å kunne bruke din fritidsbåt på en trygg og forsvarlig måte? Med et praktisk båtførerkurs stiller du bedre rustet for trygg ferdsel til sjøs. Fyll ut skjemaet nederst på denne siden for et uforpliktende tilbud.

Sætre Maritime Skole tilbyr praktisk opplæring i bruk av fritidsbåt. For å få best utbytte av opplæringen anbefaler vi at opplæringen foregår om bord i din egen båt eller en båt du disponerer. Hvis du ikke har tilgang på båt selv er det mulig å leie båt gjennom oss i forbindelse med opplæringen.

Kursene skreddersys etter ditt behov og dine ønsker. Om du ønsker et kveldskurs på et par timer eller en hel helg er opp til deg. Utgangspunktet er en timepris på 600,- kr for opplæring av en person + 100,- kr per ekstra person utover dette (max 4 personer). Minste fakturerte tid er 2 timer. Tillegg for eventuell leie av båt. Utenfor Hurum og Røyken beregnes et kjøretillegg. Ta kontakt på epost maritimskole@gmail.com eller ring 91331162 for et uforpliktende tilbud.

Tema vi kan gjennomgå under opplæringen er bl.a.:
– Manøvrering til og fra brygge
– Tillegging i uthavn
– Ankring
– Fortøyning og knuter
– Motorlære
– Praktisk navigasjon til sjøs
– Mann-over-bord øvelse
– Sikkerhet om bord
– Gjennomgang av utstyr
– Godt sjømannskap
– Høst- og vårklargjøring


Jeg ønsker tilbud om praktisk båtopplæring