Praktisk opplæring

Vurderer du å kjøpe båt, men mangler praktisk båterfaring? Eller har du nettopp kjøpt båt og ønsker et bedre grunnlag for å kunne bruke den på en trygg og forsvarlig måte? Med et praktisk båtførerkurs tilpasset deg stiller du bedre rustet for trygg ferdsel til sjøs. Fyll ut skjemaet nederst på denne siden for et uforpliktende tilbud.

Det beste stedet å gjennomføre praktisk opplæring, er om bord i din egen båt, eller den båten du disponerer. Opplæringen skreddersys etter dine ønsker og behov. Har du kjøpt båt for første gang kan det f.eks være nyttig med en gjennomgang av utstyr om bord, både tilstand og hvordan det fungerer i praktisk bruk. Hvordan fortøye sikkert på båtplassen, hvordan komme seg ut og inn til andre bryggeanlegg, hvordan legge til i naturhavner, ankre opp på svai, hvordan manøvrere båten på en trygg og sikker måte i ulike fartsområder, hvordan forholde seg til andre båter, osv…. Listen kan gjøres mye lengre, men ta kontakt, så finner vi sammen ut hva slags opplæring som passer best for deg!

Pris på praktisk opplæring om bord i din båt er 700 kr per time. Minste fakturerte opplæringstid er 2 timer. Kjøretillegg på 300 kr per time fra Sætre til din destinasjon kommer i tillegg. Pakkepris kan avtales for mer omfattende opplæring. Ta kontakt for et tilbud!

Fyll ut skjemaet nedenfor, ta kontakt på epost maritimskole@gmail.com eller ring 91331162 for et uforpliktende tilbud.

Tema vi kan gjennomgå under opplæringen er bl.a.:
– Manøvrering i havn og ulike typer farvann
– Tillegging ved brygge, marina og i naturhavn
– Fortøyning og knuter
– Grunnleggende motorlære
– Praktisk navigasjon til sjøs
– Mann-over-bord øvelse
– Sikkerhet om bord
– Gjennomgang av utstyr
– Godt sjømannskap
– Høst- og vårklargjøring

Du kan også få gode råd og tips til kjøp av båt dersom du har planer om å kjøpe, men er usikker på hva du skal velge.


    Jeg ønsker tilbud om praktisk båtopplæring