Praktisk opplæring

Vurderer du å kjøpe båt, men mangler praktisk båterfaring? Eller har du nettopp kjøpt båt og ønsker et bedre grunnlag for å kunne bruke den på en trygg og forsvarlig måte? Med et praktisk båtførerkurs tilpasset deg stiller du bedre rustet for trygg ferdsel til sjøs. Fyll ut skjemaet nederst på denne siden for et uforpliktende tilbud.

Opplæringen forgår i «skoleskipet», en Quicksilver 755PH med 250hk. Opplæringen kan imidlertid også foregå om bord i din egen båt eller en båt du disponerer. Kursene skreddersys etter ditt behov og dine ønsker. Om du ønsker et kveldskurs på et par timer eller en hel helg er opp til deg

Utgangspunktet er en timepris på 600,- kr for opplæring av inntil 3 personer samtidig. Minste fakturerte tid er 2 timer. Tillegg for eventuell leie av båt på 400,- kr per time. Utgangspunktet er Sætre i Hurum, men andre steder i Oslofjorden kan avtales mot et kjøretillegg. Pakkepris kan avtales for mer omfattende opplæring. Fyll ut skjemaet nedenfor, ta kontakt på epost maritimskole@gmail.com eller ring 91331162 for et uforpliktende tilbud.

Tema vi kan gjennomgå under opplæringen er bl.a.:
– Manøvrering i havn og ulike typer farvann
– Tillegging ved brygge og i naturhavn
– Fortøyning og knuter
– Motorlære
– Praktisk navigasjon til sjøs
– Mann-over-bord øvelse
– Sikkerhet om bord
– Gjennomgang av utstyr
– Godt sjømannskap
– Høst- og vårklargjøring

Du kan også få gode råd og tips til kjøp av båt dersom du har planer om å kjøpe, men er usikker på hva du skal velge.


Jeg ønsker tilbud om praktisk båtopplæring

«Skoleskipet» – Quicksilver 755PH